Geen objecten gevonden

Nieuwbouwproject Hoorneslaan genomineerd voor architectuurprijs

Publicatiedatum: 18-06-2019

 

Het nieuwbouwproject 87 woningen Hoorneslaan van Dunavie is genomineerd voor de RAP071, de architectuurprijs van stichting Rijnlands Architectuur Platform (RAP) Leiden. Dat heeft RAP Leiden op 15 juni, de Dag van de Architectuur, bekendgemaakt.

De sociale huurwoningen aan de Hoorneslaan zijn ontworpen door KAW architecten uit Rotterdam
KAW heeft het project ook aangemeld voor de Brick Award. Het project Hoorneslaan bestaat uit drie woonblokken van elk 29 energiezuinige woningen. Elk woonblok is voorzien van een fraaie, gedraaide kopgevel en een andere steenkleur. Ze zijn voorzien van brede galerijen en ieder woonblok heeft een lift. De sociale huurwoningen hebben een gemiddelde grootte van 75 m2.

Vanaf 4 september kunnen inwoners uit de regio stemmen op de shortlist
Op 4 september wordt de shortlist bekendgemaakt door RAP Leiden. Vanaf dan kunt u uw stem uitbrengen op uw favoriete gebouw via www.rapleiden.nl. Op woensdag 9 oktober wordt de winnaar door de jury bekendgemaakt. De longlist van de projecten kent een prachtig en breed scala van verschillende architectuurprojecten uit de regio. Van knap gerestaureerd rijksmonument tot het verbeteren van openbare ruimten, van strakke nieuwbouw tot vernieuwingen van bestaande gebouwen. We zijn enorm blij en trots dat wij hier tussen staan!

Klik hier om het project Hoorneslaan te bekijken.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden